Buzz Fuzz

Buzz Fuzz
Buzz Fuzz

Biography

Mark Vos a.k.a. Buzz Fuzz begon z’n carrière in 1991 als house DJ nadat hij jaren hip hop & R&B draaide. In 1992 werd hij de winnaar van de Nederlandse House Dj Buzz FuzzKampioenschappen en won de hoofdprijs: een release bij Midtown-Records. Buzz Fuzz produceerde tracks voor Combined Forces en uiteindelijk voor ID&T waar hij z;n eigen label BZRK Records begon.

Buzz Fuzz maakt daarnaast ook deel uit van het legendarische Dreamteam, samen met Gizmo, Dano & The Prophet. In 1997 en 1998 nomineerden zijn collega’s en de de lezers van Thundermagazine hem voor Beste Producer van de Hardcorescene. Hij werd ook gekozen als beste label en beste remixer van het jaar.

Buzz Fuzz speelde overal ter wereld, van Australië tot de USA en van Canada tot Europa. Samen met Rob Gee en Gizmo begon hij Tripax Records in 1996. Tegenwoordig verschijnt Buzz Fuzz op verschillende labels zoals Traxtorm, D-Boy en Adam Recordings en natuurlijk zijn eigen label BZRK. Enkele bekende titels: Frequencies, Hey!, XTC-Love & Jealousy is a M.F.

Hij produceert nog steeds veel en draait over de hele wereld. Ook begon hij een nieuw label genaamd Stuka Recordings.

Read further

Book Buzz Fuzz?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Buzz Fuzz is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"