Reviews

Wij hebben het contact met Artiest-boeken.nl als prettig ervaren; ze hebben meegedacht in het door ons voorgestelde opzet voor onze kermis. Na wat wisselingen in de opzet, zijn we uitleindelijk samen tot een mooie programmering gekomen. De dagen zelf verliepen soepel en waren druk bezocht. Top geregeld! Thanks boys.

Wij hebben via Artiest-boeken.nl een goede dialectband geboekt voor ons tentfeest. Wat een service.

We hadden voor ons bedrijfsfeest drie optredens via Artiest-boeken.nl geboekt. Alle drie voldeden ze perfect aan de verwachting.

De Ierse avond in de kroeg werd goed georganiseerd, enthousiaste bands die zorgden dat de gasten het naar hun zin hadden.

Een handige site als je op zoek bent naar een DJ. Alle genres en de offertes werden goed doorgenomen en staan hier keurig op een rijtje. Zeer correcte afhandeling. Mij heeft het een fantastisch feest opgeleverd met een gewelidge 90’s DJ.

Mijn ervaringen met Artiest-boeken.nl zijn uitstekend. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles prima is verlopen tijdens de organisatie van ons 25 jarig huwelijksfeest met de muziek die zij voor ons hebben verzorgd.

De ervaringen met Artiest-boeken.nl zijn uitstekend te noemen. Er wordt meegedacht over de programmering en alle zaken daarom heen.

Zeer correct en vooral meedenkend. Ze hebben me een fantastisch advies gegeven waardoor wij samen met de band die we geboekt hadden een geweldige bruiloft konden vieren.

Goede ervaring gehad met Artiest-boeken.nl. Wij zijn correct geholpen. Er werden goede suggesties gedaan, hierdoor hebben we een mooie keuze kunnen maken die onze bruiloft tot een top avond heeft gemaakt.

Goede professionele begeleiding en de band had super goede artiesten die weten wat een feestje bouwen is!Groetjes Marjan

Niets op aan te merken. Ik kreeg netjes een bevestiging van de boeking en die was netjes afgehandeld. Communicatie was kortom gewoon goed.

Prettig mee samengewerkt heldere afspraken en zeer flexibel om last minute de show tijden aan te passen. Zeer professioneel.

Alles perfect voor elkaar. Goede communicatie. Paar dagen voor optreden nog de laatste check. Alles is super verlopen, helemaal volgens afspraak.Top jubileum hebben wij gehad

Artiest-Boeken is een fijn bedrijf om mee te werken. Alles werd tot op de laatste puntjes geregeld.

Artiest-boeken.nl heeft ons bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd en ontzorgd. Dank hiervoor.

Het bedrijfsfeest verliep uitstekend, goed geregeld en we waren dik tevreden met het resultaat!

Het bedrijfsfeest is uiteindelijk beter dan verwacht verlopen! Alle collega’s hebben genoten van een heerlijke avond met een goede sfeervolle Dj!

We hebben een geweldig familiefeest gehad! Alles was van tevoren helder en goed gecommuniceerd. Top geregeld!

Professionele ondersteuning en er werd goed meegedacht met onze wensen. De geboekte coverband was zeer sfeervol.

Mooi feestje gevierd samen met mijn zoon. Catering en entertainment was echt geweldig geregeld.

Voor de programmering van ons festival hebben wij meermaals contact gehad met Artiest-boeken.nl. Nadat ze ons de offerte hadden gestuurd namen hun contact met ons op om nader uit te leggen hoe ze tot deze offerte waren gekomen en of dit ook bij de visie aansloot die wij als organisatie in gedachten hadden. Tevens boden ze ook aan om in de productie mee te draaien. Hier hebben wij als organisatie een prettige ervaring aan over gehouden.Het festival zelf was goed en we kregen complimenten van de bezoekers.

Accurate opvolging van onze wensen. Correcte bevestiging van de gevraagde kermis acts. Dank voor het samenstellen van een perfecte kermis programma.

Geweldige keuze van artiesten, met elkaar alles goed georganiseerd! Dit was de 2e keer met Artiest-boeken.nl en zeker niet de laatste keer!

Op locatie ben ik goed ontvangen door een medewerker van de Braderie. Jordy en ik waren blij met de programmering van het feest. Ik heb met plezier kunnen genieten

De aanvraag indienen via de website ging makkelijk. Het handige hier aan was dat je meerdere artiesten tegelijkertijd kon aanvragen via de website. De optredens waren fantastisch. Kon niet beter!

Alles was super geregeld en heb ook goed advies gekregen. Afspraken allemaal nagekomen en totale zorg uit handen genomen.

Snelle en duidelijke communicatie. Eventuele vragen werden snel beantwoord, diensten die wij van de organisatie verlangde werden we mee geholpen. We kijken terug op een uiterst aangename samenwerking.

Het was geweldig, zowel in de flexibiliteit vanuit de organisatie als het optreden van het Tribute band. We zijn zeer tevreden!

Het was voor een eerste keer dat wij een artiest hebben geboekt. Artiest-Boeken was helder en duidelijk in de communicatie aangaande betalingstermijnen, wanneer het contract getekend binnen diende te zijn. Ook het telefonisch contact werd naar volle tevredenheid en op juiste wijze afgehandeld. Vanaf het begin wisten wij waar we aan toe waren, en waren de door ons te maken stappen duidelijk omschreven. Er komt zeker een vervolg!

Hele goede en correcte organisatie waar ik vaker mee ga samen werken!

Snel geschakeld voor een artiest op korte termijn. Netjes volgens afspraak. Geslaagd feest!Ons voetbalteam is laast kampioen geworden hiervoor hadden wij last minute een artiest in gedachte de het kampioen feest compleet kon maken. Dank voor de snelle service Artiest-boeken.nl!

Voor ons 50-jarig jubileum hebben wij prettig samengewerkt met Artiest-boeken.nl. Zij hebben ons perfect begeleid in het samenstellen van een mooi programma voor deze dag. Het was een top feest, hartelijk dank hiervoor!

Voor ons bedrijfsfeest heeft Artiest-Boeken.nl een perfecte 90’s act geregeld. Alles is zeer naar wens verlopen. Dank hiervoor!Mvg, Jeroen

De artiest was goed geregeld. Er stonden een aantal eisen in de Rider waaraan we niet aan konden voldoen. Na dit aan te hebben gegeven hebben wij dit alsnog samen kunnen oplossen. Volgende zullen we zeker weer contact opnemen.

We hebben voor ons personeelsfeest de artiesten via Artiest-boeken.nl geboekt en op de avond zelf is het feest uitstekend verlopen.Top geregeld jongens!

Alles was goed geregeld, artiesten waren er ruimschoots op tijd. Een Tributenight om nooit te vergeten!

Er werd zeer snel werk gemaakt van de offerte voor onze kermis. De afspraak en samenwerking verliep zeer vlot! Mede hierdoor hebben we er een geweldige kermis aan overgehouden.

De slogan die ze hebben op hun website hebben staan maken ze ruim schoots waar, ze kwamen met een gepaste offerte voor onze braderie. Graag willen we Artiest-boeken bedanken voor een fijne samenwerking. In de toekomst zullen we zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Top bedrijf! Vakmensen die hun taken serieus nemen en heel betrokken zijn met de klant en het organiseren van evenementen.Groetjes Bart

Fijne communicatie. Jullie chat support was ook grappig want het antwoord dat jullie terug gaven was ook al via de mail binnen :)Thx Mario

Artiest-boeken.nl verzorgde de livemuziek op ons trouwfeest afgelopen weekend. Zo’n lieve vrouw met een prachtige stem! Heel blij met onze keuze. Haar start uur liep wat uit en zij heeft zich zonder tegenzin aangepast. Heel professioneel. We kregen veel complimenten over haar mooie stem, aangevuld met de piano. De zangeres zorgde mee voor een gezellige, romantische sfeer op ons feest. Dank je wel!

Na mijn aanvraag in gediend te hebben werd er super snel gereageerd en meegedacht. Ik ontving heel snel een duidelijk voorstel, vragen werden snel beantwoord. Kortom: ik ben een heel tevreden klant en maak zeker de volgende keer ook gebruik van Artiest-boeken.nl. Het door ons ingehuurd entertainment voldeed ook uitstekend aan de verwachtingen.

De Dj en de MC wisten goed hoe hun een feestje moesten maken en een groep jongeren aan het dansen en feesten konde n krijgen!

Leuke act waarbij zowel voor het publiek als tussen het publiek geëntertaind werd. Ook erg leuk voor de kinderen!!! Artiest-boeken.nl kijkt heel goed naar de doelgroep en zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Zeer prettig ervaring. Vragen goed beantwoord, prettig samengewerkt en het optreden was super!

Prima meegedacht en alles is exact zo uitgevoerd zoals wij het in gedachten hadden. Het feest ging perfect. Chapeau mensen van Artiest-Boeken.nl!

Mijn ervaringen met Artiest boeken zijn super goed geweest. Bij vragen stonden medewerkers meteen paraat. Verder hebben zij ook speciale afspraken gemaakt met de DJ dus alles was goed geregeld.

Door de uitgebreide offerte van coverbands en dj’s hebben wij voor ons 2daagse tentfeest een mooie combinatie kunnen maken van onze programmering. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd weekend

Artiest geboekt voor verjaardagsfeestje. Op de site was er duidelijke informatie over de boeking. De Artiest deed keurig wat we afgesproken hadden. Artiest-boeken belde na om te horen of alles goed was gegaan zowel voorafgaand aan de boeking en na het feest.

De Carnaval was geweldig. Dankjewel Artiest-boeken.nl voor het samenstellen van een goede programmering.

Gemakkelijke website, goede en supersnelle service. Direct contact met artiest verliep prima.

Alles super geregeld en een super gaaf optreden!Johnny bedankt.Linda

De communicatie met Artiest-boeken.nl verliep vlot en goed. Het tent feest was er één om nooit meer te vergeten. De geboekte coverbands rockte de hele tent aan flarden.Zeker een aanrader!

Het werd een top avond! Ook betreft het verrassingselement, van de opbouw heeft niemand iets gemerkt

Voor onze bruiloft was er goede service en goed contact met Artiest-boeken.nl. De voorbereiding verliep vlekkeloos. de genodigden hebben kunnen genieten van een onvergtelijke & prachtige dag.Bob en Anita

Op alle punten is de overeenkomst correct uitgevoerd. Ook was er bijzondere aandacht voor de correcte afstemming met andere uitvoerende artiesten. Opvallend goed was met name de check dubbel check , geluid check op de gemaakte afspraken. Een warme aanbeveling

De Braderie was goed geregeld! 5 dagen van te voren werd er nog even gecontroleerd of alles nog duidelijk was. Dat vond ik erg fijn!

Goed geluisterd naar onze wensen. De band die Artiest-boeken.nl ons adviseerde sloot perfect aan bij wat wij zochten. We hebben een Top avond gehad!

We hebben een geweldige catering gehad. De service was top en de muziek klopte precies met het thema!