Buzz Fuzz

Buzz Fuzz
Buzz Fuzz

Biografie

Mark Vos a.k.a. Buzz Fuzz begon z’n carrière in 1991 als house DJ nadat hij jaren hip hop & R&B draaide. In 1992 werd hij de winnaar van de Nederlandse House Dj Buzz FuzzKampioenschappen en won de hoofdprijs: een release bij Midtown-Records. Buzz Fuzz produceerde tracks voor Combined Forces en uiteindelijk voor ID&T waar hij z;n eigen label BZRK Records begon.

Buzz Fuzz maakt daarnaast ook deel uit van het legendarische Dreamteam, samen met Gizmo, Dano & The Prophet. In 1997 en 1998 nomineerden zijn collega’s en de de lezers van Thundermagazine hem voor Beste Producer van de Hardcorescene. Hij werd ook gekozen als beste label en beste remixer van het jaar.

Buzz Fuzz speelde overal ter wereld, van Australië tot de USA en van Canada tot Europa. Samen met Rob Gee en Gizmo begon hij Tripax Records in 1996. Tegenwoordig verschijnt Buzz Fuzz op verschillende labels zoals Traxtorm, D-Boy en Adam Recordings en natuurlijk zijn eigen label BZRK. Enkele bekende titels: Frequencies, Hey!, XTC-Love & Jealousy is a M.F.

Hij produceert nog steeds veel en draait over de hele wereld. Ook begon hij een nieuw label genaamd Stuka Recordings.

Verder lezen

Buzz Fuzz boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Buzz Fuzz boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."