Wayne Vincent

Wayne Vincent
Wayne Vincent

Biography

Wayne is geboren in de VS en zijn professionele carrière als zanger en muzikant begon toen hij 5 jaar oud was en leidde tot zijn optredens op televisie, in musicals en op podia in heel Amerika en Europa.

Enkele hoogtepunten in zijn carrière zijn Showcase in het beroemde Roxy Theater in Hollywood en zijn Las Vegas Show met een 22-koppig orkest.

Hij voelt zich helemaal op zijn gemak bij het optreden van elk type muziekstijl; Jazz, Evergreens, Pop, Oldies, Latin, Country, Rock of Disco-Fox.

Als entertainer creëert Wayne een bijna magische sfeer met zijn uitstekende arrangementen en zangstijl en hij kan zijn muzikale optredens perfect aanpassen voor bruiloften, dinershows, concerten of evenementen.

Wayne dupliceert de stemmen van 20 van de grootste zangers uit de muziekgeschiedenis en Wayne's Las Vegas stijl "Legends of Music" Tribute Shows zorgen voor een unieke ervaring.

Read further

Book Wayne Vincent?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Wayne Vincent is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"