Wayne Vincent

Wayne Vincent
Wayne Vincent

Biografie

Wayne is geboren in de VS en zijn professionele carrière als zanger en muzikant begon toen hij 5 jaar oud was en leidde tot zijn optredens op televisie, in musicals en op podia in heel Amerika en Europa.

Enkele hoogtepunten in zijn carrière zijn Showcase in het beroemde Roxy Theater in Hollywood en zijn Las Vegas Show met een 22-koppig orkest.

Hij voelt zich helemaal op zijn gemak bij het optreden van elk type muziekstijl; Jazz, Evergreens, Pop, Oldies, Latin, Country, Rock of Disco-Fox.

Als entertainer creëert Wayne een bijna magische sfeer met zijn uitstekende arrangementen en zangstijl en hij kan zijn muzikale optredens perfect aanpassen voor bruiloften, dinershows, concerten of evenementen.

Wayne dupliceert de stemmen van 20 van de grootste zangers uit de muziekgeschiedenis en Wayne's Las Vegas stijl "Legends of Music" Tribute Shows zorgen voor een unieke ervaring.

Verder lezen

Wayne Vincent boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Wayne Vincent boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"