Palemiger Spatzen

Palemiger Spatzen
Palemiger Spatzen

Biography

Palemiger Spatzen, nu met 100% Feestgarantie!

De Palemiger Spatzen is een Zuidlimburgse formatie die zorgt voor een show met ‘volle harmonica-power’. Met hun spectaculaire licht en geluidsshow weten de Palemiger show na show de harten van velen te stelen. Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezingmedley’s en covers van o.a. Alpenrebellen, Klostertaler en die Schurtzenjager, aangevuld met rock, tex-mex en een volkstumlich modern repertoire en de band laat menig polonaisewens in vervulling gaan. Twee Steierische harmonika’s, drie gitaren, de beste tubaspeler van Nederland en een superdrummer bevolken het podium en natuurlijk spelen ze in de zaal op stoelen en tafels. En wat te denken van de zes meter lange Alpenhoorn waarmee ze de zaal in komen…

Het belangrijkste blijft feesten, feesten en nog eens feesten  en daarvoor nemen de mannen naast muzikaliteit zelf een overdosis humor mee! Lachen op het podium is immers meelachen en genieten in de zaal! Daarom krijgt u ‘100% Feestgarantie’ als u de Palemiger Spatzen boekt! Regelmatig zijn de Palemiger te horen en te zien (geweest) bij zowel Duitse als Nederlandse omroepen. De combinatie van een joviale opstelling, toomloze inzet, professionele instelling en natuurlijk de muzikale klasse zorgen voor een grandioos muziekspektakel.

De Palemiger Spatzen: 100% garantie voor een feest om nooit te vergeten!

Read further

Book Palemiger Spatzen?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Palemiger Spatzen is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"