Palemiger Spatzen

Palemiger Spatzen
Palemiger Spatzen

Biografie

Palemiger Spatzen, nu met 100% Feestgarantie!

De Palemiger Spatzen is een Zuidlimburgse formatie die zorgt voor een show met ‘volle harmonica-power’. Met hun spectaculaire licht en geluidsshow weten de Palemiger show na show de harten van velen te stelen. Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezingmedley’s en covers van o.a. Alpenrebellen, Klostertaler en die Schurtzenjager, aangevuld met rock, tex-mex en een volkstumlich modern repertoire en de band laat menig polonaisewens in vervulling gaan. Twee Steierische harmonika’s, drie gitaren, de beste tubaspeler van Nederland en een superdrummer bevolken het podium en natuurlijk spelen ze in de zaal op stoelen en tafels. En wat te denken van de zes meter lange Alpenhoorn waarmee ze de zaal in komen…

Het belangrijkste blijft feesten, feesten en nog eens feesten  en daarvoor nemen de mannen naast muzikaliteit zelf een overdosis humor mee! Lachen op het podium is immers meelachen en genieten in de zaal! Daarom krijgt u ‘100% Feestgarantie’ als u de Palemiger Spatzen boekt! Regelmatig zijn de Palemiger te horen en te zien (geweest) bij zowel Duitse als Nederlandse omroepen. De combinatie van een joviale opstelling, toomloze inzet, professionele instelling en natuurlijk de muzikale klasse zorgen voor een grandioos muziekspektakel.

De Palemiger Spatzen: 100% garantie voor een feest om nooit te vergeten!

Verder lezen

Palemiger Spatzen boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces
Palemiger Spatzen boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"