Pavo

Pavo
Pavo

Biography

Paul van der Vooren kan worden omschreven als een van de echte hardstylepioniers. Hij begon met optredens op de Multigroove evenementen en werkte in de Attalos platenwinkel in Amsterdam. Pavo had een unieke hardcorestijl in de jaren ’90 waarbij hij onderschatte platen combineerde met z’n hoogstaande technische skills.

In 2001 stelde hij het legendarische tweede Qlimax-compilatie album samen, welke nog steeds gezien wordt als een van de meest belangrijke hardstylecompilatie-cd’s. Pavo heeft gedraaid op alle grote hardstyle-events en heeft hits geproduceerd met producers als Zany, Blutonium Boy en Thera.

Pavo is weer druk bezig met het produceren van nieuwe tracks bij Scantraxx en is te boeken voor de stijlen Hardstyle, Early Hardstyle, Freestyle, Oldschool en Early Rave.

Read further

Book Pavo?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Pavo is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"