Pavo

Pavo
Pavo

Biografie

Paul van der Vooren kan worden omschreven als een van de echte hardstylepioniers. Hij begon met optredens op de Multigroove evenementen en werkte in de Attalos platenwinkel in Amsterdam. Pavo had een unieke hardcorestijl in de jaren ’90 waarbij hij onderschatte platen combineerde met z’n hoogstaande technische skills.

In 2001 stelde hij het legendarische tweede Qlimax-compilatie album samen, welke nog steeds gezien wordt als een van de meest belangrijke hardstylecompilatie-cd’s. Pavo heeft gedraaid op alle grote hardstyle-events en heeft hits geproduceerd met producers als Zany, Blutonium Boy en Thera.

Pavo is weer druk bezig met het produceren van nieuwe tracks bij Scantraxx en is te boeken voor de stijlen Hardstyle, Early Hardstyle, Freestyle, Oldschool en Early Rave.

Verder lezen

Pavo boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Pavo boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"