Outsiders

Outsiders
Outsiders

Biography

Met zijn unieke en explosieve draaistijl vol met adrenaline staat zijn naam op de grootste line-ups. Met jaarlijks honderden boekingen in Nederland en over de grens, is Hagenees Cem Araci als DJ Outsiders een van de meest gerespecteerde DJ’s uit de welbekende Nederlandse harddance scene. 

Sinds zijn 12e leerde Cem al op de ouderwetse manier draaien: gewapend met vinylplaten brak hij de tent af bij clubs en feesten door heel Nederland. In 2008 begon Outsiders als een duo, waarna Murat Meijer in 2014 het duo verliet. Cem droeg de naam solo door en dat loonde. Hij ontving drie gouden platen en een platina plaat met hardstyle. Zijn interesse gaat verder dan alleen dance en hardstyle en is naar zeggen nog nooit een stijl tegengekomen die hij niet leuk vindt. “Wanneer ik op vakantie ben, neem ik altijd een lokale CD mee terug.” 

"Muziek is kunst. Iemand heeft er tijd en moeite in gestoken."

Outsiders blijft pronken terwijl hij de lat hoger legt voor nog meer spannende nieuwe releases en samenwerkingen met enkele van de grootste hardstyle en EDM Dj's van het moment. Hij werkt niet toe naar specifieke doelen, maar stilzitten doet hij niet aan. Outsiders bevindt zich altijd wel midden in een creatief proces. "Zolang ik doe waar ik van hou, zal het zich verspreiden naar mijn fans en mijn publiek. Je zult doelen bereiken waarvan je niet eens wist dat je ze had."

Moeten we nog meer zeggen? Outsiders geeft vol gas en is een aanwinst voor elk evenement. Als je maar een feestje wilt bouwen. Als je naar zijn vloer verbindende sets luistert, kun je onmogelijk stil blijven staan, dus wees er klaar voor: Outsiders komt jullie kant op!

Read further

Book Outsiders?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Outsiders is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"