Barry Fest

Barry Fest
Barry Fest

Biography

DE SHOW

OPGEPAST: WILDE FLAMINGO'S EN CONFETTI! DE MEEST ENERGIEKE FEEST DJ ACT VAN DE BENELUX! 

Met hits als "Vamos a la Playa" en "Ferry de Roze Flamingo" kan je niet meer om dit duo heen... De liedjes van Barry Fest worden door heel Nederland meer dan 1.000.000 keer per maand beluisterd, en bijna elke maand komt er wel een nieuwe track bij!

"Barry Fest & De Mike" (zoals het duo sinds kort door het leven gaat) doen het goed op de feestjes en evenementen, want deze 2 vrienden voor het leven hebben een aanstekelijke energie en fantastische chemie op het podium.

Al verwacht je misschien een hoop billenschud muziek bij onze Mike.. niets is minderwaar,  Want deze Bounty gaat keihard op Nederlandse klappers en hardstyle, al vindt Barry het ook wel eens mooi om hem te laten twerken!

Door de samenwerking met Flugel worden er natuurlijk diverse gesponsorde artikelen het publiek in geslingerd en maken gasten zelfs kans op een doos Flugel! (moet je natuurlijk wel even de klompendans goed uitvoeren!)

BEKEND VAN:
"Vamos A la Playa" In December 2020 ontving Barry Fest een Gouden Award voor de track: Vamos A La Playa (Vanavond ga ik panja). Deze Award werd uitgereikt door dj Outsiders tijden het online  festival  "Panja Festival", wat plaatsvond in Ahoy Rotterdam.

Eerder ging deze track viraal op TikTok, waardoor een paar miljoen tieners het liedje nu luidkeels mee kunnen schreeuwen.

Op 2 Februari kregen Barry Fest en De Mike uit de handen van Slam! Dj Daniel Lippens voorafgaand aan hun dj set de platina Award uitgereikt, voor het behalen van 17.200.000 streams en betaalde downloads.

"Ferry de Roze Flamingo" Barry is ondertussen een graag geziene gast bij het "Avond Circus" van radio zender Slam! waar hij tijdens de apres ski week samen met Tim Schalkx live hun feest hit "Ferry de Roze Flamingo" te gehoren bracht.

Het nummer is een ware gimmick geworden, als je een flamingo ziet, roep je al snel:

Hey das Ferry! Naast deze 2 klappers, scoorde Barry  ook nog met o.a:  Legends, Naar de Klote en Crazy on the Dancefloor. de laatst genoemde stond in 2019 een maand in de Spotify top 50 .

Ook maakte  Barry remixen voor o.a Snollebollekes, De Gebroeders Ko en de Belgische DJ/Presentator Peter van de Veire.

Festivals
Je kunt Barry kennen van diverse festivals! bijvoorbeeld: Beachboom, Emporium, Total Loss, The Forrest, Het Foute Oktoberfest, Albrands Winterfestival, Matrix at the Park, Polizei Festival (BE), Matrixx at de Kade en natuurlijk uit het voorprogramma van Snollebolleks in de GelreDome!

Read further

Book Barry Fest?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Barry Fest is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"