Outsiders

Outsiders
Outsiders

Biografie

Met zijn unieke en explosieve draaistijl vol met adrenaline staat zijn naam op de grootste line-ups. Met jaarlijks honderden boekingen in Nederland en over de grens, is Hagenees Cem Araci als DJ Outsiders een van de meest gerespecteerde DJ’s uit de welbekende Nederlandse harddance scene. 

Sinds zijn 12e leerde Cem al op de ouderwetse manier draaien: gewapend met vinylplaten brak hij de tent af bij clubs en feesten door heel Nederland. In 2008 begon Outsiders als een duo, waarna Murat Meijer in 2014 het duo verliet. Cem droeg de naam solo door en dat loonde. Hij ontving drie gouden platen en een platina plaat met hardstyle. Zijn interesse gaat verder dan alleen dance en hardstyle en is naar zeggen nog nooit een stijl tegengekomen die hij niet leuk vindt. “Wanneer ik op vakantie ben, neem ik altijd een lokale CD mee terug.” 

"Muziek is kunst. Iemand heeft er tijd en moeite in gestoken."

Outsiders blijft pronken terwijl hij de lat hoger legt voor nog meer spannende nieuwe releases en samenwerkingen met enkele van de grootste hardstyle en EDM Dj's van het moment. Hij werkt niet toe naar specifieke doelen, maar stilzitten doet hij niet aan. Outsiders bevindt zich altijd wel midden in een creatief proces. "Zolang ik doe waar ik van hou, zal het zich verspreiden naar mijn fans en mijn publiek. Je zult doelen bereiken waarvan je niet eens wist dat je ze had."

Moeten we nog meer zeggen? Outsiders geeft vol gas en is een aanwinst voor elk evenement. Als je maar een feestje wilt bouwen. Als je naar zijn vloer verbindende sets luistert, kun je onmogelijk stil blijven staan, dus wees er klaar voor: Outsiders komt jullie kant op!

Verder lezen

Outsiders boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Outsiders boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"