Noise Cartel

Noise Cartel
Noise Cartel

Biography

Noise Cartel, misdadig gezellig! Cartelvorming is verboden, maar dit cartel is uniek in zijn soort en geeft het begrip feest een eigenzinnige betekenis. Alles kan zolang het maar party is! Met hun unieke cross-over producties en remixen knallen ze niet alleen door clubs en festivals, ook in playlisten en hitlijsten scoren ze goed. Ze brachten verschillende samenwerkingen en remixen uit met en voor o.a. The Partysquad, STUK, Jebroer& De Buren Van De Brandweer. In 2018 en 2023 stondende tracks“Vliegen”en “Bier Mercy”, beide meerdere wekenin de Spotify Viral Top10. Ook hun jaarlijkse Carnaval EP’s gooien hoge ogen. Zo is “Hela Hola” met Dansado & De Feestmeester en “Banger Hart” met De Buren Van De Brandweernog steedsop vrijwel elk festival of feesttent te horen. Naast al deze samenwerkingen gaan hun solo tracks ook hard! “Wappie” “Feeling Good” en “Henry” scoren met hun unieke sound maandelijks honderd duizenden streams.Vrouwvriendelijk tot liever een standje harder en alles er tussenin, Noise Cartel is het cartel waar elke feestganger zich thuis voelt!

Read further

Book Noise Cartel?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Noise Cartel is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"