Noise Cartel

Noise Cartel
Noise Cartel

Biografie

Noise Cartel, misdadig gezellig! Cartelvorming is verboden, maar dit cartel is uniek in zijn soort en geeft het begrip feest een eigenzinnige betekenis. Alles kan zolang het maar party is! Met hun unieke cross-over producties en remixen knallen ze niet alleen door clubs en festivals, ook in playlisten en hitlijsten scoren ze goed. Ze brachten verschillende samenwerkingen en remixen uit met en voor o.a. The Partysquad, STUK, Jebroer& De Buren Van De Brandweer. In 2018 en 2023 stondende tracks“Vliegen”en “Bier Mercy”, beide meerdere wekenin de Spotify Viral Top10. Ook hun jaarlijkse Carnaval EP’s gooien hoge ogen. Zo is “Hela Hola” met Dansado & De Feestmeester en “Banger Hart” met De Buren Van De Brandweernog steedsop vrijwel elk festival of feesttent te horen. Naast al deze samenwerkingen gaan hun solo tracks ook hard! “Wappie” “Feeling Good” en “Henry” scoren met hun unieke sound maandelijks honderd duizenden streams.Vrouwvriendelijk tot liever een standje harder en alles er tussenin, Noise Cartel is het cartel waar elke feestganger zich thuis voelt!

Verder lezen

Noise Cartel boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Noise Cartel boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"