Gekkenhuys

Gekkenhuys
Gekkenhuys

Biografie

Er was eens...
Een trio: Bas, Lex & Nick. Ze steken eind 2016 de koppen bij elkaar: De act Gekkenhuys is geboren. Hun gezamenlijke liefde voor confetti blijkt perfect te zijn om ieder feest volledig op z'n kop te zetten. Met de eerste track "Confetti in m'n sokken" scoren ze direct een dikke hit (+/-800.000 views op YouTube). Al snel komt er een tweede, minstens zo succesvolle track: "Liefde voor de Rave". Dat smaakt naar meer...
Gekkenhuys is de perfecte combo tussen POLONAISE en RAMMEN.
Van de bekendste meezingers tot freestyle, "Guilty pleasures" tot hardstyle, niets is te gek. Kilo's confetti knallen om je oren, opblaasmateriaal vliegt door ze zaal; de interactie is AAN! Stilstaan is onmogelijk zodra "De boys van Confetti" hun kunstje doen.
Sorry voor de rotzooi!
...En ze feesten nog lang en gelukkig.

Verder lezen

Gekkenhuys boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces
Gekkenhuys boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"