Laidback Luke

Laidback Luke
Laidback Luke

Biography

Laidback Luke is geboren in Manila (Filipijnen) op 22 Oktober 1976. De eerste keer dat Luke geconfronteerd werd met het maken van elektronische muziek was bij een vriend die een Amiga computer had. Hij liet Luke zien dat je muziek kon maken met stukjes uit andere nummers. Toen realiseerde Luke zich dat hij zijn eigen muziek wou gaan maken.
Hij werd ontdekt door Dobre (Bekend van “The Good Men”, “Chocolate Puma ”, “Klatsch”en “Zki en Dobre”, na het opgeven van een demo op een schoolfeest. Op zijn achttiende jaar had Luke zijn eerste platencontract.
Op party’s kreeg Luke zijn inspiratie voor zijn nummers. Hij is een fan van de “funky hard Chicago House sound”. Hij maakte onder andere de klassieker “Act The Fool”.
Het nieuwe album van Laidback Luke is minder house-gericht en gaat meer naar de pop toe. Een voorbeeld hiervan is de succes-single “Popmusic”. Luke was uitgekeken op de house en gaat een meer muzikale richting op. Het resultaat is zijn nieuwe album “Electronic Satisfaction”.
Hij staat hoog aangeschreven op de internationale housekaart en zijn platen worden gedraaid door DJ’s als Basement Jaxx, Armand van Helden en Groove Armada.

Read further

Book Laidback Luke?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Laidback Luke is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"