Laidback Luke

Laidback Luke
Laidback Luke

Biografie

Laidback Luke is geboren in Manila (Filipijnen) op 22 Oktober 1976. De eerste keer dat Luke geconfronteerd werd met het maken van elektronische muziek was bij een vriend die een Amiga computer had. Hij liet Luke zien dat je muziek kon maken met stukjes uit andere nummers. Toen realiseerde Luke zich dat hij zijn eigen muziek wou gaan maken.
Hij werd ontdekt door Dobre (Bekend van “The Good Men”, “Chocolate Puma ”, “Klatsch”en “Zki en Dobre”, na het opgeven van een demo op een schoolfeest. Op zijn achttiende jaar had Luke zijn eerste platencontract.
Op party’s kreeg Luke zijn inspiratie voor zijn nummers. Hij is een fan van de “funky hard Chicago House sound”. Hij maakte onder andere de klassieker “Act The Fool”.
Het nieuwe album van Laidback Luke is minder house-gericht en gaat meer naar de pop toe. Een voorbeeld hiervan is de succes-single “Popmusic”. Luke was uitgekeken op de house en gaat een meer muzikale richting op. Het resultaat is zijn nieuwe album “Electronic Satisfaction”.
Hij staat hoog aangeschreven op de internationale housekaart en zijn platen worden gedraaid door DJ’s als Basement Jaxx, Armand van Helden en Groove Armada.

Verder lezen

Laidback Luke boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Laidback Luke boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"