Gregor Salto

Gregor Salto
Gregor Salto

Biography

Gregor Salto, pseudoniem van Gregor van Offeren (Haarlem, 21 april 1976) is een NederlandseGregor Salto DJ die een eclectische combinatie van soul, Latin-jazz en house muziek draait.

Van Offeren begon op zijn achtste met pianolessen. Na het nummer “Royal House – Can you party” te hebben gehoord, raakte hij echter in de ban van de house. Vervolgens begon hij rond zijn 14e levensjaar met het maken van elektronische muziek op de Commodore Amiga van zijn vader. Samen met schoolvriend DJ Ernst won hij een talentenjacht op zijn middelbare school het Stedelijk Gymnasium Haarlem, waarna hij aanspraak maakte op geld uit het In Aeternum-fonds. Aangevuld met geleend geld kochten Van Offeren en DJ Ernst hun eerste apparatuur.

Van Offerens eerste nummers werden uitgebracht in 1994 onder het Amsterdamse platenlabel Outland Records. Onder het pseudoniem Scuba nam hij een aantal nummers op op het Amsterdamse label Fresh Fruit. Na een stage bij de distributeur van het Spaanse chill-outplatenlabel Cafe Del Mar, richtte Van Offeren eind 2003 zijn eigen label G-Rex Music op. Andere aliassen die Van Offeren gebruikte zijn Luna Mora, Danny & Graxx en The Beachhouse Brothers.

Read further

Book Gregor Salto?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Gregor Salto is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"