Gregor Salto

Gregor Salto
Gregor Salto

Biografie

Gregor Salto, pseudoniem van Gregor van Offeren (Haarlem, 21 april 1976) is een NederlandseGregor Salto DJ die een eclectische combinatie van soul, Latin-jazz en house muziek draait.

Van Offeren begon op zijn achtste met pianolessen. Na het nummer “Royal House – Can you party” te hebben gehoord, raakte hij echter in de ban van de house. Vervolgens begon hij rond zijn 14e levensjaar met het maken van elektronische muziek op de Commodore Amiga van zijn vader. Samen met schoolvriend DJ Ernst won hij een talentenjacht op zijn middelbare school het Stedelijk Gymnasium Haarlem, waarna hij aanspraak maakte op geld uit het In Aeternum-fonds. Aangevuld met geleend geld kochten Van Offeren en DJ Ernst hun eerste apparatuur.

Van Offerens eerste nummers werden uitgebracht in 1994 onder het Amsterdamse platenlabel Outland Records. Onder het pseudoniem Scuba nam hij een aantal nummers op op het Amsterdamse label Fresh Fruit. Na een stage bij de distributeur van het Spaanse chill-outplatenlabel Cafe Del Mar, richtte Van Offeren eind 2003 zijn eigen label G-Rex Music op. Andere aliassen die Van Offeren gebruikte zijn Luna Mora, Danny & Graxx en The Beachhouse Brothers.

Verder lezen

Gregor Salto boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Gregor Salto boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"