Forze DJ Team

Forze DJ Team
Forze DJ Team

Biography

Paul Elstak
‘’Paul Elstak is the name – Offensive the game.’’ Sommige beweren dat hij aan de wieg stond van de hardcore. Paul Elstak is ex-labelmanager van Terror Trax en Rotterdam Records! Hij heeft velen platenForze DJ team geproduceerd met DJ’s zoals Panic, Lars, Scott Brown, Joey Beltram, Lenny Dee, Neophyte, DJ Distortion, DJ Rob, Bass-D & King Matthew, Rotterdam Terror Corps etc. Hij brengt constant nieuwe platen uit die originaliteit ademen, hard zijn en zijn eigen stijl dragen waar hij wereldberoemd mee is geworden. Paul Elstak is een gepassioneerde DJ in de ‘scene’. Zijn meest recente projecten: De “Offensive” reeks. Een reeks van “floorkillaz” die jullie zal laten dansen totdat jullie erbij neervallen.

Lars
Lars hield altijd al van muziek, dat begon al op een jonge leeftijd. Op zijn 14e was Lars al druk bezig als DJ in lokale clubs. Hij draaide toen sets met veel hip house, house (1988-1993). Toen hij 17 was ging hij aan de slag bij Mid-Town waar hij een liefde ontwikkelde voor de hardere stijlen. Samen met zijn vrienden Paul Elstak, Panic (Dennis Copier), Darrien Kelley en the Forze MC Irvin begonnen ze het Forze DJ Team. Dit DJ team werd één van de meest succesvolle van de jaren ’90. Op de zeldzame momenten dat het Forze team niet aan het reizen of optreden was, was Lars bezig als resident DJ in Club Semi Sec in Spijkenisse. Lars was ook een regelmatige gast DJ in de legendarische Rotterdamse club Parkzicht.

Panic
DJ Panic is als jonge DJ begin jaren 90 begonnen met hardcore draaien op de feesten in de roemruchte Energiehal. Samen met het Forze DJ Team reisde hij de hele wereld over om het publiek te trakteren op de Rotterdamse hardcoresound. Naast het draaien is DJ Panic bekend van zijn vette hardcoreproducties. Met het alias Hard Creation scoorde hij een vette classic met het nummer “I Will Have That Power. Op menig hardcorefeest hoor je deze knaller nog voorbijkomen en zelf is DJ Panic een niet te missen dj in de hedendaagse dancescene. Panic draaide o.a. al op Mysteryland, Masters of Harcore, A Nightmare in Rotterdam, Defqon 1, Decibel Outdoor en Megarave.

Read further

Book Forze DJ Team?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Forze DJ Team is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"