Forze DJ Team

Forze DJ Team
Forze DJ Team

Biografie

Paul Elstak
‘’Paul Elstak is the name – Offensive the game.’’ Sommige beweren dat hij aan de wieg stond van de hardcore. Paul Elstak is ex-labelmanager van Terror Trax en Rotterdam Records! Hij heeft velen platenForze DJ team geproduceerd met DJ’s zoals Panic, Lars, Scott Brown, Joey Beltram, Lenny Dee, Neophyte, DJ Distortion, DJ Rob, Bass-D & King Matthew, Rotterdam Terror Corps etc. Hij brengt constant nieuwe platen uit die originaliteit ademen, hard zijn en zijn eigen stijl dragen waar hij wereldberoemd mee is geworden. Paul Elstak is een gepassioneerde DJ in de ‘scene’. Zijn meest recente projecten: De “Offensive” reeks. Een reeks van “floorkillaz” die jullie zal laten dansen totdat jullie erbij neervallen.

Lars
Lars hield altijd al van muziek, dat begon al op een jonge leeftijd. Op zijn 14e was Lars al druk bezig als DJ in lokale clubs. Hij draaide toen sets met veel hip house, house (1988-1993). Toen hij 17 was ging hij aan de slag bij Mid-Town waar hij een liefde ontwikkelde voor de hardere stijlen. Samen met zijn vrienden Paul Elstak, Panic (Dennis Copier), Darrien Kelley en the Forze MC Irvin begonnen ze het Forze DJ Team. Dit DJ team werd één van de meest succesvolle van de jaren ’90. Op de zeldzame momenten dat het Forze team niet aan het reizen of optreden was, was Lars bezig als resident DJ in Club Semi Sec in Spijkenisse. Lars was ook een regelmatige gast DJ in de legendarische Rotterdamse club Parkzicht.

Panic
DJ Panic is als jonge DJ begin jaren 90 begonnen met hardcore draaien op de feesten in de roemruchte Energiehal. Samen met het Forze DJ Team reisde hij de hele wereld over om het publiek te trakteren op de Rotterdamse hardcoresound. Naast het draaien is DJ Panic bekend van zijn vette hardcoreproducties. Met het alias Hard Creation scoorde hij een vette classic met het nummer “I Will Have That Power. Op menig hardcorefeest hoor je deze knaller nog voorbijkomen en zelf is DJ Panic een niet te missen dj in de hedendaagse dancescene. Panic draaide o.a. al op Mysteryland, Masters of Harcore, A Nightmare in Rotterdam, Defqon 1, Decibel Outdoor en Megarave.

Verder lezen

Forze DJ Team boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Forze DJ Team boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"