Donkey Rollers

Donkey Rollers
Donkey Rollers

Biography

De Donkey Rollers is een Nederlandse hardstyle-act van 3 mensen: Zany (Raoul van Grinsven), DV8 (Peter Aldenzee) en Jowan (Johan van Korven). In de studio zijn het Michel en Raoul die de producties maken. Op het podium zijn het echter Raoul, Peter en Johan die de optredens verzorgen. Het trio treedt erg exclusief op, vanaf hun eerste release in 2002 tot 2007 hebben ze nog maar 30 optredens gegeven. Deze exclusiviteit was ook de bedoeling volgens Zany, omdat het publiek zich dan extra kon verheugen op een feest waar ze zouden optreden. Over de jaren heen heeft de act een typische sound ontwikkeld, die erg populair is bij het grote publiek. De Donkey Rollers brengen hun platen uitsluitend onder Fusion Records uit, omdat alle artiesten bij Freaky Records actief zijn.

“Donkey rollers” is een levende act spontaan geboren in de studio van Freaky Music. DJ Zany aka Raoul van Grinsven en Michel Pollen aka The Pitcher en Cenoginerz beslisten zich aan te sluiten en de “Donkey Rollers” waren geboren.

Read further

Book Donkey Rollers?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Donkey Rollers is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."