Donkey Rollers

Donkey Rollers
Donkey Rollers

Biografie

De Donkey Rollers is een Nederlandse hardstyle-act van 3 mensen: Zany (Raoul van Grinsven), DV8 (Peter Aldenzee) en Jowan (Johan van Korven). In de studio zijn het Michel en Raoul die de producties maken. Op het podium zijn het echter Raoul, Peter en Johan die de optredens verzorgen. Het trio treedt erg exclusief op, vanaf hun eerste release in 2002 tot 2007 hebben ze nog maar 30 optredens gegeven. Deze exclusiviteit was ook de bedoeling volgens Zany, omdat het publiek zich dan extra kon verheugen op een feest waar ze zouden optreden. Over de jaren heen heeft de act een typische sound ontwikkeld, die erg populair is bij het grote publiek. De Donkey Rollers brengen hun platen uitsluitend onder Fusion Records uit, omdat alle artiesten bij Freaky Records actief zijn.

“Donkey rollers” is een levende act spontaan geboren in de studio van Freaky Music. DJ Zany aka Raoul van Grinsven en Michel Pollen aka The Pitcher en Cenoginerz beslisten zich aan te sluiten en de “Donkey Rollers” waren geboren.

Verder lezen

Donkey Rollers boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Donkey Rollers boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"