Diquenza

Diquenza
Diquenza

Biography

Diquenza (Delaney Alberto) was op vroege leeftijd al bezig met het produceren van beats. De producer van Antilliaanse komaf heeft zich dusdanig ontwikkelt, dat hij zich verschillende en zeer uiteenlopende muziekstijlen eigen kan maken. Zijn persoonlijke voorkeur ligt bij het creëren van beats met afro-invloeden. Toen hij Samen met Jeugdvriend Placido “DOVGH” in 2016 hun eerste hit ‘My Love’ produceerde, die 4x platina track behaalde en meerdere nr. 1 posities in verschillende hitlijsten o.a. Dutch Single Top 100 en Spotify Top 50, volgde er al snel projecten met o.a Frenna, SFB, broederliefde, Ronnie Flex, Sevn en boef. Na deze track is zijn talent bij Frenna opgevallen en is hij getekend als één van de eerste talenten bij Rabby Racks & Frenna’s publishing fonds ‘777’ x Cloud 9. Na ‘My Love’ volgen er meerdere hits en samenwerkingen zoals ‘Pull Up Game Strong’ van SBMG ft. Diquenza (Platina), ‘Don’t You Know’ van SFB (Platina), ‘Van Mij’ van Jayh (Platina), ‘Viraal’ van Frenna x Mula B, Ewa Ewa van Chivv x Diquenza en zijn de afro invloeden niet meer weg te denken uit de Nederlandse Urban scene. In 2017 heeft Diquenza er daarom ook voor gekozen om samen met Frenna een EP uit te brengen genaamd “we don’t stop” die in 2018 PLATINA is geworden. Hier staan o.a. de hits ‘Vervloekt’ (4x Platina), 16 million (platina) en ‘ Walk Away Remix’ (goud) op. Diquenza is als Artiest getekend bij 777/Topnotch Label. Ook internationaal wordt er hard aan de weg getimmerd. Zo heeft hij ook al producties op zijn naam staan voor artiesten als Muggeez, Fuse ODG, Brandon Beal, MRC en Dayson & Kwamé, Niska & lacrime. Inmiddels tellen zijn producties meer dan 150 miljoen streams.

Read further

Book Diquenza?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Diquenza is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"