Chip Charlez

Chip Charlez
Chip Charlez

Biography

Rapper, zanger, danser.. Christopher – beter bekend als Chip Charlez – is vooral een echte entertainer. De combinatie van disciplines bracht de geboren en getogen Tilburger al naar prachtige podia zoals recentelijk ESNS. Zijn carrière startte echter al in 2016. Na het releasen van enkele singles, waaronder succestrack ‘Domino’s‘, kwam medio 2018 zijn debuut EP ‘DeFocus‘ uit en was hij op verschillende compilatiealbums van zijn label Rotterdam Airlines te horen. Miljoenen streams volgden én volgen. Op moment van schrijven pakt Chip alleen al op Spotify zo’n 560.000 unieke luisteraars per maand! Zijn veelal jonge fans gaan lekker op zowel zijn soloplaten als collabs met o.a. Snelle, Paul Sinha, Jairzinho en Nielson. Laatstgenoemde nam Chip eind 2019 mee in zijn Diamant Tour om samen hun track ‘Wat is Wat’ te performen. Het nieuwe decennium ging hard van start; de track ‘PARTY SHOT’ werd gereleased en na Chip’s tweede EP ‘HOOFDSTUK 2’, met daarop ‘BON VIBES’ – 15 miljoen(!) plays, is eind februari ‘EP 3’ online gekomen.

Read further

Book Chip Charlez?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Chip Charlez is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"