Bilal Wahib

Bilal Wahib
Bilal Wahib

Biography

Wie Bilal Wahib tegenkomt raakt overdonderd door zijn energie. Een energie die zorgt dat hij moeilijk stil kan zitten. Maar diezelfde energie maakt ook dat  naast een bloeiende acteercarriere, Bilal er ook een muzikale carriere op nahoudt. In 2019 bracht Bilal zijn eerste single ‘Vliegen’ uit. In 2020 dropte hij ‘Video Vixen’ met Bizzey en ‘Doorheen’ weer met Bizzey en met Ronnie Flex. Allebei een groot succes.

Kort daarna bracht Bilal de track ‘Tigers’ uit, een dag na de release kwam het nummer binnen op #1 en behield die positie gedurende twee weken. In drie weken behaalde de track de gouden status en zit hij herhaardelijk in het reportoire van de grote radiostations. Hij zette deze trend voort met de track ‘501’, wederom in samenwerking met Ronnie Flex, die zich net als zijn vorige plaat ontpopte tot TikTok trend.

Na maanden van ophef rondom zijn persoon verdween Bilal even van het toneel. Maar dit betekende niet dat hij zijn liefde voor muziek en de nieuwe tracks die hij al op de plank had liggen kon vergeten. In augustus 2021 maakte hij dan ook een keiharde comeback met het nummer ‘Paranoia’. Een maand later dropt hij de track ‘Ibiza’, die belandde op nummer 2 in de charts. In november levert de samenwerking met Frenna de track ‘Streken Van Een Duivel’ op. November 2022 dropte hij zijn lang verwachte album ‘El Mehdi', het album belande in Wereldwijde Top 10.

Read further

Book Bilal Wahib?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Bilal Wahib is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"