D-rashid

D-rashid
D-rashid

Biography

In de 20 jaar dat hij achter de draaitafels staat krijgt D-Rashid muziekliefhebbers van Amsterdam tot in de Caribbean in een muzikale flow met zijn sexy en opzwepende housemuziek en energieke live-shows. Hoewel hij niet in een hokje te plaatsen valt, wordt zijn set voornamelijk gedefineerd door stijlen als Latin, Afro-house en Moombahton, met als belangrijkste uitgangspunt, muziek voor de Chica’s!


Zijn set is onderscheidend vanwege het grote aantal eigen edits en bootlegs van populaire Latin & Urban tracks van onder andere J.Balvin, Drake, Ouzna en ga zo maar door. Daarnaast scoort D-Rashid ook op Spotify met eigen releases. Zo behaalde hij in 2018 de nummer 1 positie in de Tip Parade met Hef en Kevin met het nummer ‘Draai’, waarvan de teller momenteel op ruim 7 miljoen plays staat. Een jaar later behaalde de LatinVillage Anthem ‘Attractie’ de gouden status.


Dat D-Rashid de Anthem van LatinVillage op zijn naam heeft is geen toeval. Hij is namelijk de trotse eigenaar en oprichter Latin Village Festival, met 50.000 bezoekers het populairste en grootste Festival in zijn genre.


Ook in het buitenland blijft de unieke sound en set van D-Rashid niet onopgemerkt, wat resulteert in boekingen in praktisch elk continent. Van Frankrijk en Marokko tot het Verre Oosten en heel Europa, D-Rashid kan elke crowd entertainen.

Read further

Book D-rashid?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking D-rashid is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"