Lucky Charmes

Lucky Charmes
Lucky Charmes

Biography

Zet Lucky Charmes achter welke draaitafel dan ook op elk willekeurig tijdstip en hij zal je laten zien hoe een DJ het publiek moet pleasen! Lucky’s sound is een zeer sterke mix van funk, eclectro grooves, sexy latin, eclectic vibes en Afrikaanse drums. Zijn muziek en live shows komen sterk overeen: boordevol diversiteit, dynamisch en altijd up tempo… maak kennis met… Lucky Charmes!

Lucky Charmes (aka Werner Charmes) vond al op jonge leeftijd zijn talent voor drummen. Zijn aangeboren gevoel voor ritme en beats kwam pas echt tot uiting toen hij op 14 jarige leeftijd de oude draaitafels van zijn vader ontdekte. Vol enthousiasme stortte Lucky zich hier dagelijks achter en niet lang daarna introduceerde hij zichzelf tijdens een DJ battle welke hij ook nog eens met glans wist te winnen. Muziek was vanaf dat moment een uit de hand gelopen hobby! In Lucky’s zoektocht om deze passie om te zetten in een carrière vergezelde hij een vriend tijdens het hip-hop georiënteerde radio programma ‘The Soundcheck’. Dit bleek een uitgesproken manier te zijn voor jong talent om hun kwaliteiten te laten horen aan de rest van de wereld. Lucky leverde het al snel uitnodigingen op voor andere shows en zelfs het hosten van showcases op grote evenementen als de Megafestatie. Na dit alles was Lucky te bewonderen op Veronica TV waar hij workshops gaf aan het grote publiek en werkte hij nog een aantal jaar als IDP/DMC instructeur. Andere mensen leren hoe ze plaatjes moeten draaien zit hem in het bloed, tot op de dag van vandaag is Lucky hier nog steeds mee bezig, recentelijk in Studio West Amsterdam.

Read further

Book Lucky Charmes?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Lucky Charmes is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"