D-rashid

D-rashid
D-rashid

Biografie

In de 20 jaar dat hij achter de draaitafels staat krijgt D-Rashid muziekliefhebbers van Amsterdam tot in de Caribbean in een muzikale flow met zijn sexy en opzwepende housemuziek en energieke live-shows. Hoewel hij niet in een hokje te plaatsen valt, wordt zijn set voornamelijk gedefineerd door stijlen als Latin, Afro-house en Moombahton, met als belangrijkste uitgangspunt, muziek voor de Chica’s!


Zijn set is onderscheidend vanwege het grote aantal eigen edits en bootlegs van populaire Latin & Urban tracks van onder andere J.Balvin, Drake, Ouzna en ga zo maar door. Daarnaast scoort D-Rashid ook op Spotify met eigen releases. Zo behaalde hij in 2018 de nummer 1 positie in de Tip Parade met Hef en Kevin met het nummer ‘Draai’, waarvan de teller momenteel op ruim 7 miljoen plays staat. Een jaar later behaalde de LatinVillage Anthem ‘Attractie’ de gouden status.


Dat D-Rashid de Anthem van LatinVillage op zijn naam heeft is geen toeval. Hij is namelijk de trotse eigenaar en oprichter Latin Village Festival, met 50.000 bezoekers het populairste en grootste Festival in zijn genre.


Ook in het buitenland blijft de unieke sound en set van D-Rashid niet onopgemerkt, wat resulteert in boekingen in praktisch elk continent. Van Frankrijk en Marokko tot het Verre Oosten en heel Europa, D-Rashid kan elke crowd entertainen.

Verder lezen

D-rashid boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
D-rashid boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."