Blasterjaxx

Blasterjaxx
Blasterjaxx

Biography

Thom Jongkind en Idir Makhlaf, beter bekend als het producer- en DJ-duo Blasterjaxx zijn alles behalve hetzelfde. Terwijl de ene meer op de voorgrond is en zeer aanwezig is de ander juist een stuk stiller, een groot contrast in karakters. Toch is er een duidelijke reden voor de klik tussen deze twee persoonlijkheden en dat is hun passie en liefde voor muziek.
Thom draaide onder de naam Scalix en kreeg in 2010 het idee voor het oprichten van Blasterjaxx. De eerste producer die hij vroeg voor het project bleek toch niet ervoor te gaan zoals Thom en hij besloot op zoek te gaan naar een nieuwe collega. Thom was al een tijdje gecharmeerd van Idir Makhlaf die toen werkte onder de naam Macosta. Na een paar kennismakingen was het duidelijk: de nieuwe Blasterjaxx was geboren. Samen willen ze de wereld veroveren.Ondanks verschillende hits en releases is dit nog maar het begin voor de jongens van Blasterjaxx. Keep ears and eyes open people, because Blasterjaxx is the future!

Read further

Book Blasterjaxx?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Blasterjaxx is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"