Blasterjaxx

Blasterjaxx
Blasterjaxx

Biografie

Thom Jongkind en Idir Makhlaf, beter bekend als het producer- en DJ-duo Blasterjaxx zijn alles behalve hetzelfde. Terwijl de ene meer op de voorgrond is en zeer aanwezig is de ander juist een stuk stiller, een groot contrast in karakters. Toch is er een duidelijke reden voor de klik tussen deze twee persoonlijkheden en dat is hun passie en liefde voor muziek.
Thom draaide onder de naam Scalix en kreeg in 2010 het idee voor het oprichten van Blasterjaxx. De eerste producer die hij vroeg voor het project bleek toch niet ervoor te gaan zoals Thom en hij besloot op zoek te gaan naar een nieuwe collega. Thom was al een tijdje gecharmeerd van Idir Makhlaf die toen werkte onder de naam Macosta. Na een paar kennismakingen was het duidelijk: de nieuwe Blasterjaxx was geboren. Samen willen ze de wereld veroveren.Ondanks verschillende hits en releases is dit nog maar het begin voor de jongens van Blasterjaxx. Keep ears and eyes open people, because Blasterjaxx is the future!

Verder lezen

Blasterjaxx boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Blasterjaxx boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"