Angerfist

Angerfist
Angerfist

Biography

Hardcore Live-Act & DJ 'Angerfist' (echte naam: Danny) begon met het produceren van muziek op zijn zestiende. Zeer gepassioneerd was hij dag en nacht bezig met muziek maken. Zijn tracks werden steeds professioneler. Bijeengezochte Loops werden in korte tijd omgetoverd tot serieuze hardcore tracks.
In 2001 besloot hij een demo op te sturen naar het label van producer/dj Buzz Fuzz, BZRK Records. De demo werd door hem goedgekeurd en BZRK 33 was een feit.
Onder het alias Menace II Society scoorde hij met zijn Son of a Bitch EP. Rond die tijd bracht hij de eerste Angerfist EP uit op Overload records. Nummers als 'Criminally insane' werden grote hits in de hardcore scene. Ook produceert hij tracks op het MOH-label onder de naam Kid Morbid. Angerfist heeft onder de naam Menace II Society een van de grootste hardcore klassiekers van het nieuwe millenium op zijn naam staan, 'Chronic Disorder'.
Het nummer hoor je al jarenlang op elke party voorbij komen. Zijn stijl is bekend, diepe rauwe kicks en uplifting melodielijnen. Hij straft de trommelvliezen van partypeople over heel de wereld. Hij is geboren om keiharde hardcore house te blijven maken... Zijn motto: Raise your fist for Angerfist!

Read further

Book Angerfist?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Angerfist is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"