Pip Blom

Pip Blom
Pip Blom

Biography

De Amsterdamse Pip Blom begon op haar 16e als singer-songwriter, maar is inmiddels uitgegroeid tot frontvrouw van haar vierkoppige band, waar ook haar broertje in meespeelt. Pip is een echte doe-het-zelver: ze schrijft, speelt en produceert ze haar eigen muziek en slingert deze vervolgens vanuit haar kamer in Amsterdam de wereld in, o.a. via Spotify. Met succes: in minder dan een half jaar tijd belandden haar nummers in 60.000 verschillende playlists, zelfs in die van de Spotify-oprichter Daniel Ek. Door de aandacht die ze kreeg op Spotify, werd haar muziek ineens door internationale media opgepikt. Haar EP ‘Are We There Yet’ is in oktober uitgebracht. Afgelopen zomer stond ze op Into The Great Wide Open op Vlieland en op Noorderzon Festival in Groningen. In het najaar mag Pip Blom alle voorprogramma’s verzorgen van de Nederlandse band Cansaker Pi. Verder staat ze volgend jaar in januari voor de tweede keer op Eurosonic Noorderslag en in februari op het Grasnapolsky Festival.  

Read further

Book Pip Blom?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Pip Blom is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"