Pip Blom

Pip Blom
Pip Blom

Biografie

De Amsterdamse Pip Blom begon op haar 16e als singer-songwriter, maar is inmiddels uitgegroeid tot frontvrouw van haar vierkoppige band, waar ook haar broertje in meespeelt. Pip is een echte doe-het-zelver: ze schrijft, speelt en produceert ze haar eigen muziek en slingert deze vervolgens vanuit haar kamer in Amsterdam de wereld in, o.a. via Spotify. Met succes: in minder dan een half jaar tijd belandden haar nummers in 60.000 verschillende playlists, zelfs in die van de Spotify-oprichter Daniel Ek. Door de aandacht die ze kreeg op Spotify, werd haar muziek ineens door internationale media opgepikt. Haar EP ‘Are We There Yet’ is in oktober uitgebracht. Afgelopen zomer stond ze op Into The Great Wide Open op Vlieland en op Noorderzon Festival in Groningen. In het najaar mag Pip Blom alle voorprogramma’s verzorgen van de Nederlandse band Cansaker Pi. Verder staat ze volgend jaar in januari voor de tweede keer op Eurosonic Noorderslag en in februari op het Grasnapolsky Festival.  

Verder lezen

Pip Blom boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Pip Blom boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"