Artiest boeken voor je Studentenfeest

  • Home
  • Evenement organiseren

EEN STUDENTENFEEST WAARBIJ HET DAK ER AF GAAT ….

Een studentenfeest, een universiteits borrel, Dies-vieringen en andere soorten van academisch vertier horen sowieso bizar gave feesten te zijn. En laten wij daar nu ook helemaal voor in zijn! Via Artiest-boeken.nl kom je met ons in contact en kunnen jullie namelijk een bekende 90s act, een vette coverband boeken en zelfs een rapper boeken die binnen de begroting van jullie dispuut past. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om er te voor zorgen dat jullie feest een grote impact en indruk maakt. Dit doen wij door samen met jullie een “vibe“ te creëren waarbij jullie je meer dan goed zullen kunnen gaan vermaken en waarbij jullie sociëteit met alle specifieke kenmerken tot zijn recht komt. Kortom, een sociëteit die als geen ander weet waar ze voor staat en wat ze wil! Jullie kunnen dit feest tevens gebruiken als marketingtool. Naamsbekendheid creëren op een positieve manier voor jullie eigen sociëteit wordt namelijk steeds belangrijker.

VOLOP SAMEN GENIETEN VAN JULLIE  EIGEN STUDENTENFEEST

Wij zorgen voor een mooie opzet voor jullie studentenfeest. Met duidelijke en strakke communicatie en een helder plan van aanpak. Wat dacht je van een vette DJ of een bekende rapper of een andere bekende artiest die aanwezig is en een optreden verzorgt op jullie studentenfeest. Op deze manier kunnen jullie, samen met jullie leden, aspirante leden en/of overig netwerk genieten van een onvergetelijke en unieke avond. Dat mogen jullie van ons als jullie sparring partner verwachten.

Met onze  ongekende en unieke ervaringen met het organiseren van studentenfeesten mogen jullie van ons verwachten dat wij het verschil maken.
Een door Artiest-boeken.nl georganiseerd studentenfeest is nooit hetzelfde en wijken sowieso altijd af van een standaard aanpak. Hiermee onderscheiden wij ons direct van onze collega’s. Wij laten jullie fantasieën en ideeën uitkomen en werken zo aan een “one of a kind experience” met bijvoorbeeld een te gekke Urban act.  Zijn jullie nog zoekende naar een inspirerend partner? De collega’s van artiest-boeken.nl gaan meer dan graag met jullie aan de slag! En niet te vergeten, jullie ultieme party  staat op onze To Do-list.

EEN STUDENTENFEEST ALS MARKETINGTOOL?!

Jazeker, een studentenfeest is niet zomaar een feest. Jullie eigen studentenstad moet zich natuurlijk elk jaar weer laten gelden en dit is de ultieme manier. Ieder studentenhuis heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren en wensen. Ook zie je vaak dat jaarclubs zich hier meer dan graag mee bezighouden en dat proces ondersteunt het team van artiest-boeken.nl met veel plezier en overgave. Wij komen dus heel graag in contact met jullie om zaken verder door te spreken.