Over ons

Artiest-boeken.nl bied de volgende 4 garanties

  • Jarenlange ervaring in de entertainment branche.
  • Je beschikt over ons totale service- en dienstenpakket.
  • Een professionele en snelle afhandeling van uw aanvraag.
  • Landelijk vertegenwoordigd door meerdere vestigingen.

Wat maakt Artiest-boeken.nl jouw ideale partner


Omdat jij een streepje (-) voor hebt bij de Nederlandse artiesten als jij een artiest boekt bij Artiest-boeken.nl. Onze service dient namelijk 2 doelen. Wij begeleiden zowel intensief jou als zijnde onze opdrachtgever alsmede de artiesten. Onze ervaring is dat deze unieke en zeer persoonlijke manier van samenwerken resulteert in een optimaal rendement. Goede afstemming en heldere communicatie leidt tot enthousiasme en professionele inzet op uw evenement of feest.
Artiesten geboekt door Artiest-boeken.nl doen dus graag een stapje extra voor jou.

Artiest-boeken.nl is een samenwerkingscollectief van de onderstaand vermelde bedrijven in de entertainmentwereld.

Event Rebels BV
Uit jarenlange internationale ervaring met Congress & Events management is in 2014 Event-Rebels ontstaan.

Inmiddels heeft Event-Rebels zich ontwikkeld tot een “one stop event shopping house” met als motto “Dare to be Different” dus voor het organiseren van dat “andere” bedrijfsfeest, vinden van de juiste cateraar of het vastleggen van de meest geschikte evenementenlocatie hoeft u niet verder te zoeken.

Door eerst uitgebreid uw doel te bepalen, bereiken wij het optimale resultaat voor uw bedrijfsfestival, evenement of (internationale) beursdeelname.

Mamboe Productions & Entertainment BV
Mamboe Productions is een (inter)nationaal evenementenbureau, behorend tot de top in Nederland op het gebied van evenement organisatie. Deze positie hebben we bereikt door sinds 2005 de conceptontwikkeling en de uitvoering van opmerkelijke evenementen, festivals, concerten en kermissen te verzorgen. Het betreft evenementen van 50 tot 45.000 bezoekers, openbaar of voor genodigden van toonaangevende bedrijven zowel in binnen- en buitenland.

Next Level Bookings BV
Bij Next level Bookings zijn we ready om in te spelen op de snel groeiende markt. Het boekingskantoor is er voor zowel de gevestigde als opkomend Nederlandse artiest. Wij gaan samen een stap zetten naar het professionaliseren van de act daarmee tillen we de ervaring van de booking & de act naar een next level.

Van club naar club, een poppodium tour, festivals of een zomertour door Europa en daarbuiten; Next Level bookings faciliteert de shows die passen bij de artiest en werken samen met de artiest naar een nieuw level.

RC4 Total Solutions BV
RC4 Total Solutions BV is een relatief “jonge” onderneming maar wel met ruim 40 jaar (internationale) ervaring in de entertainmentindustrie. Een no nonsens bedrijf dat een breed scala aan producten en diensten kan aanbieden.

Artiestenmanagement, tourmanagement, on site/productiemanagement, crewmanagement,  concept ontwikkeling, branding en crowdmanagement, zijn slechts een aantal facetten naast de verhuur en verkoop van licht-, video- en geluidsapparatuur.


The Fresh Agency
The Fresh Agency, het allround urban & eclectische boekingskantoor dat zich richt op de exponentiele groeiende Urban-markt. The Fresh Agency heeft een breed aanbod van diverse artiesten, producers, Dj’s en MC’s . Met zowel gevestigde namen als natuurlijk de beste opkomende artiesten is er altijd wel een artiest geschikt voor jouw evenement!

Volle Bak Entertainment (Suriname)
Bij Vollebak Entertainment is het ons doel om samen met jou blijvende en vooral unieke herinneringen te creëren. De reputatie die wij inmiddels hebben opgebouwd met onze stakeholders stelt ons in staat om jou eindeloze mogelijkheden te presenteren die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Onze ervaring helpt ons om blijvende herinneringen te creëren door middel van speciale evenementen op maat. We zijn niet alleen gespecialiseerd in bedrijfsevenementen, bruiloften, feesten en events maar we bieden ook onze tools en expertise aan om jou te helpen bij het ontwerpen van het perfecte evenement.