Koen Groeneveld

Koen Groeneveld
Koen Groeneveld

Biografie

Na verschillende nummer 1 en een paar top 10 hits op ‘s wereld meest bekende download portal Beatport, samen met verschillende te gekke gigs in en op ‘s werelds Koen Groeneveldgrootste clubs, evenementen en festivals werd Koen Groeneveld een van de meest gevraagde DJ’s, producers en remixers in de techno georiënteerde EDM scene.

Zijn unieke en dynamische sound mixt elementen van tech house, technoe, house en minimal en zet de zaal op z’n kop waar hij ook draait.

In 2008 lanceerde Koen z’n label _aBZoluT. en een van de eerste releases Wake Turbulence stond in datzelfde jaar op nummer 1 in de overall top 100 en de techno top 100 van Beatport.

Koen maakte veel remixes die werden gewaardeerd door onder andere Depeche Mode, Umek, David Guetta, Spektre, Tocadisco, Lutzenkirchen, Sander van Doorn Vs. Marco V, Silvio Ecomo, Age of Love, Ferry Corsten’s System F, Robbie Rivera, EDX & Daniel Portman, Stefano Noferini, Noir en 80’s legends Yello. En nog steeds is het remix-succes niet ten einde!

Verder lezen

Koen Groeneveld boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Koen Groeneveld boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"