Kicken

Kicken
Kicken

Biografie

Deze allround DJ is al jaren actief als allround DJ en uitermate geschikt op avonden waarbij de muziek niet te veel mag afwijken van reguliere avond.DJ Kicken & Co

DJ KICKEN is 2005 en 2008 verkozen tot populairste party DJ van dat jaar en in niet alleen actief in Nederland en België, maar ook in Spanje en Oostenrijk en andere vakantiebestemmingen.

Diverse hits staan al op zijn naam, waaronder: “Ain’t no party like an alcoholic party” samen met MC-Q en Joyze, deze plaat is inmiddels een begrip geworden onder het uitgaans publiek.

The Foxy on Tour Show:
Een avondvullend semi-erotisch programma voor clubs, discotheken en andere feesten! Deze interactieve show wordt aan elkaar gedraaid door DJ Kicken.

Wat kunt u verwachten tijdens deze show?

    DJ Kicken
    Twee sexy danseressen
    Striptease act
    Give-aways voor de bezoekers

De promotiedames delen gedurende de show gratis Foxy Magazines, gadgets, t-shirts en DVD’s uit!

Verder lezen

Kicken boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces
Kicken boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"