Lucky Charmes

Lucky Charmes
Lucky Charmes

Biografie

Zet Lucky Charmes achter welke draaitafel dan ook op elk willekeurig tijdstip en hij zal je laten zien hoe een DJ het publiek moet pleasen! Lucky’s sound is een zeer sterke mix van funk, eclectro grooves, sexy latin, eclectic vibes en Afrikaanse drums. Zijn muziek en live shows komen sterk overeen: boordevol diversiteit, dynamisch en altijd up tempo… maak kennis met… Lucky Charmes!

Lucky Charmes (aka Werner Charmes) vond al op jonge leeftijd zijn talent voor drummen. Zijn aangeboren gevoel voor ritme en beats kwam pas echt tot uiting toen hij op 14 jarige leeftijd de oude draaitafels van zijn vader ontdekte. Vol enthousiasme stortte Lucky zich hier dagelijks achter en niet lang daarna introduceerde hij zichzelf tijdens een DJ battle welke hij ook nog eens met glans wist te winnen. Muziek was vanaf dat moment een uit de hand gelopen hobby! In Lucky’s zoektocht om deze passie om te zetten in een carrière vergezelde hij een vriend tijdens het hip-hop georiënteerde radio programma ‘The Soundcheck’. Dit bleek een uitgesproken manier te zijn voor jong talent om hun kwaliteiten te laten horen aan de rest van de wereld. Lucky leverde het al snel uitnodigingen op voor andere shows en zelfs het hosten van showcases op grote evenementen als de Megafestatie. Na dit alles was Lucky te bewonderen op Veronica TV waar hij workshops gaf aan het grote publiek en werkte hij nog een aantal jaar als IDP/DMC instructeur. Andere mensen leren hoe ze plaatjes moeten draaien zit hem in het bloed, tot op de dag van vandaag is Lucky hier nog steeds mee bezig, recentelijk in Studio West Amsterdam.

Verder lezen

Lucky Charmes boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Lucky Charmes boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"