William Burg

William Burg
William Burg

Biography

William Burg timmert al jaren aan de weg als zanger. Zijn liedjes worden regelmatig gedraaid op de radio. In de zomer van 2020 was het nummer ‘Bamboleo’ die hij samen zong met rapper Soes erg populair. Zo kwamen zij voorbij in verschillende nationale radio- en tv zenders. Het zou voor de hand liggen als deze twee ook in de zomer van 2021 samen een hit scoorde, maar William laat met zijn nieuwe knaller ‘Mijn zomerliefde’ horen dat hij ook solo veel in zijn mars heeft. Wel sluit William niet uit dat hij nog ooit een nummer gaat opnemen met Soes. Dit nummer heeft er in ieder geval wel voor gezorgd dat zijn naam meerdere keren per dag op de radio werd genoemd.

Een van zijn recenste singles van William Burg; ‘Ik Heb Een Engel Gezien’ wordt door de Nederlandstalige luisteraar met open armen ontvangen. De reacties zijn lovend! De heerlijke meezinger met een refrein wat blijft hangen is al meerdere malen te horen geweest op de radio en ook de bezoeken bij de bekende radiostations zijn er natuurlijk. 

Vlak na deze hit volgde al snel 'Zomerdromen' en 'Ze Speelde Blue Bayou'. Twee heerllijke meezingers die de fans van William uiterst kunnen waarderen. Tijdens zijn uitverkocht concert werden deze nummers dan ook uit volle borst meegezongen!

Carnaval 2023 trapt William af met de heerlijke meezinger; Ik Zeg Geen Nee. Een prachtige single gemaakt in samenwerking met biermerk Bavaria. Met dit nummer was er tijdens de gehele carnaval een prachtige polonaise!

Read further

Book William Burg?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking William Burg is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"