Antoon

Antoon
Antoon

Biography

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 20-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al vroeg met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. Antoon richtte zich in het begin voornamelijk op EDM-producties maar ontwikkelde zijn stijl door Hip Hop én eigen teksten te integrerenwat resulteerde in een eigen Hip Pop sound.

Antoons eerste album ‘De Nacht Is Van Ons’ stond in de Top 5 van de Album Top 100 en sindsdien gaat het hard: Hij was 20 jaar en verkocht in 2022 twee keer de Ziggo Dome uit. Hij was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving dit jaar de Q Music Top 40 award voor Beste Artiest en uiteindelijk nog de Edison Pop prijs. In 2023 verscheen de muzikale film Antoon – Engel, deze film neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Antoon en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen

Read further

Book Antoon?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Antoon is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"