Roxy Dekker

Roxy Dekker
Roxy Dekker

Biography

Sinds 2021 is Dekker als soloartiest actief. Ze zingt covers van liedjes op onder andere TikTok. Mede door dit platform weet ze al aardig wat streams te bereiken met haar singles Heimwee en Spijt.

In 2023 bedacht Dekker op TikTok een concept waarbij haar volgers vier woorden onder haar video's konden insturen. Toen een volger de woorden 'kleuren', 'zon', 'Ibiza' en 'spiegel' achterliet, besloot Dekker hiervan een nummer te maken. Uiteindelijk kwam hier het liedje Anne-Fleur vakantie uit voort. Het duurde niet lang voordat dit lied populair werd op het platform TikTok, waardoor het een hit werd: de single bereikte de 5e plaats in de Top 50 en wist de Tipparade te bereiken.

In november 2023 bracht Dekker de single Satisfyer uit. Deze single, waarvan de naam een knipoog is naar het gelijknamige seksspeeltje
satisfyer, wist het succes van Anne-Fleur vakantie ruimschoots te evenaren. In de Nederlandse Top 40 wist het zelfs op de negende plek te komen.

Read further

Book Roxy Dekker?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Roxy Dekker is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"