Djonina

Djonina
Djonina

Biography

Dat zangeres Djonina op het podium een 2e thuis heeft werd al vrij snel duidelijk, al vanaf jongs af aan is haar grootste passie: zingen!

Dankzij professionele zanglessen maakte Djonina een lineaire progressie. Vanaf die tijd kwamen er steeds meer aanvragen voor optredens en trad ze rondom haar regio regelmatig op. Ook in het coverbandicircuit heeft Djonina wat voeten in de aarde. Drie jaar lang was zij de frontvrouw van een pop/rock coverband, waar ze vele podia op haar CBV heeft kunnen bijschrijven. Helaas kwam er een eind aan de coverband maar gelukkig betekende dit niet het einde van haar zangcarrière. Integendeel, als soloartieste werd Djonina alleen maar succesvoller.

Djonina is te boeken als soliste, dankzij haar brede repertoire en professionele orkestbanden is zij vrijwel voor iedere gelegenheid inzetbaar. All-time favourite classics, intieme ballads en de hits van dit moment.

Dankzij haar jarenlange ervaring, van gezellige knusse settings tot grote evenement, weet Djonina op elke gelegenheid de juiste toon te raken. Met haar prachtige stem, diversiteit en haar enthousiasme is zij geschikt voor uiteenlopende events; bruiloften, swingende feestjes en gezellige recepties, Djonina draait haar hand er niet voor om.

Read further

Book Djonina?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Djonina is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"