Defenders of the Beast

Defenders of the Beast
Defenders of the Beast

Biography

Defenders Of The Beast, Nederlands meest natuurgetrouwe Iron Maiden Tribute, werd opgericht in 2016 met als doel de New Wave of British Heavy Metal-giganten oprecht te eren.

Bij Defenders Of The Beast voert de muziek de absolute boventoon: sluit je ogen en je hoort de uithalen van Bruce Dickinson, de basfills van Steve Harris, de duellering van Dave Murray en Adrian Smith en de slagkracht van zowel Clive Burr als Nicko McBrain!

Alle Maiden-klassiekers passeren de revue; daarnaast worden ook de wat obscuurdere nummers niet geschuwd. Kortom: een feest van herkenning en meebrullen gegarandeerd!

In haar korte bestaan heeft Defenders Of The Beast diverse poppodia en festivals platgespeeld met als hoogtepunten onder andere de Zwarte Cross in 2017 en 2018, Metropool in Hengelo en P3 te Purmerend.

Het harde werken en de goede publieksreacties hebben ertoe geleid dat Defenders Of The Beast in 2020 een samenwerking aangegaan zijn met Artiest-boeken.nl.

 

Defenders Of The Beast is gonna get you… No matter how far!!

 

 

Read further

Book Defenders of the Beast?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Defenders of the Beast is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"