Defenders of the Beast

Defenders of the Beast
Defenders of the Beast

Biografie

Defenders Of The Beast, Nederlands meest natuurgetrouwe Iron Maiden Tribute, werd opgericht in 2016 met als doel de New Wave of British Heavy Metal-giganten oprecht te eren.

Bij Defenders Of The Beast voert de muziek de absolute boventoon: sluit je ogen en je hoort de uithalen van Bruce Dickinson, de basfills van Steve Harris, de duellering van Dave Murray en Adrian Smith en de slagkracht van zowel Clive Burr als Nicko McBrain!

Alle Maiden-klassiekers passeren de revue; daarnaast worden ook de wat obscuurdere nummers niet geschuwd. Kortom: een feest van herkenning en meebrullen gegarandeerd!

In haar korte bestaan heeft Defenders Of The Beast diverse poppodia en festivals platgespeeld met als hoogtepunten onder andere de Zwarte Cross in 2017 en 2018, Metropool in Hengelo en P3 te Purmerend.

Het harde werken en de goede publieksreacties hebben ertoe geleid dat Defenders Of The Beast in 2020 een samenwerking aangegaan zijn met Artiest-boeken.nl.

 

Defenders Of The Beast is gonna get you… No matter how far!!

 

 

Verder lezen

Defenders of the Beast boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Defenders of the Beast boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"