Kempi

Kempi
Kempi

Biography

Kempi is één van de grondleggers van de hedendaagse Nederlandse Urban en Hiphop. Niet alleen heeft hij met zijn muziek een duidelijke stempel weten te drukken op het muzikale landschap, ook heeft hij achter de schermen veel van de huidige headliners weten te inspireren en muzikaal helpen ontwikkelen tot de artiesten die ze nu zijn. In 2018 heeft Kempi besloten om zijn mentorschap richting opkomende talenten vorm te geven in de Kempi College. Hierin begeleidt hij jong talent op het gebied van management, label en publishing. Ook werkt hij nauw samen met grote partijen zoals Cloud 9 Music en House of Talent (SBS6) voor creatieve partnerships. Momenteel maakt hij zich op voor zijn nieuwe album dat in het najaar van 2018 moet uitkomen. Hierop zal hij de fans nog meer laten zien van de wereld van Jerreley Slijger.

Read further

Book Kempi?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Kempi is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"