Will And The People

Will And The People
Will And The People

Biography

Pogo
De missie van Will Rendle, de 22-jarige frontman, is het terugbrengen van pogo. Hij vindt publieksparticipatie één van de belangrijkste dingen. Als support-act voor The Police hebben ze bewezen dat ze dat ook aankunnen met een massaal publiek.

Verveling
Rendle is opgegroeid in een suf stadje aan de zuidkust van Engeland. Om de verveling tegen te gaan is hij gitaar gaan spelen en liedjes gaan schrijven geïnspireerd op de muziek van Bob Marley & The Wailers, The Specials en zijn lievelingsband uit Californië de ska-punkgroep Sublime.

Eigen band
Nadat de bandleden elkaar ontmoet hebben op het Glastonbury Festival in 2010 verhuizen Will and The People meteen met z'n allen naar een klein huisje op het platteland. Het plaatsje heet White Waltham, Maidenhead en ligt ten westen van Londen. Hier schrijven, oefene en nemen ze hun muziek op.

And the People
De band bestaat naar Will Rendle- (vocals, guitar/ bass) uit: Charlie Harman (drums), Jim Ralphs (hammond Organ/ Melodica), James Keo (Bass/Guitar), Jamie Rendle (Guitar/percussion). De band is vooral beinvloed door The Beatles, The Doors, Supertramp, Bob Marley, The Police, John Lennon, Jerry Lee Lewis en Sun Records. In 2011 is hun debuutalbum uitgekomen.

Read further

Book Will And The People?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Will And The People is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."