Will And The People

Will And The People
Will And The People

Biografie

Pogo
De missie van Will Rendle, de 22-jarige frontman, is het terugbrengen van pogo. Hij vindt publieksparticipatie één van de belangrijkste dingen. Als support-act voor The Police hebben ze bewezen dat ze dat ook aankunnen met een massaal publiek.

Verveling
Rendle is opgegroeid in een suf stadje aan de zuidkust van Engeland. Om de verveling tegen te gaan is hij gitaar gaan spelen en liedjes gaan schrijven geïnspireerd op de muziek van Bob Marley & The Wailers, The Specials en zijn lievelingsband uit Californië de ska-punkgroep Sublime.

Eigen band
Nadat de bandleden elkaar ontmoet hebben op het Glastonbury Festival in 2010 verhuizen Will and The People meteen met z'n allen naar een klein huisje op het platteland. Het plaatsje heet White Waltham, Maidenhead en ligt ten westen van Londen. Hier schrijven, oefene en nemen ze hun muziek op.

And the People
De band bestaat naar Will Rendle- (vocals, guitar/ bass) uit: Charlie Harman (drums), Jim Ralphs (hammond Organ/ Melodica), James Keo (Bass/Guitar), Jamie Rendle (Guitar/percussion). De band is vooral beinvloed door The Beatles, The Doors, Supertramp, Bob Marley, The Police, John Lennon, Jerry Lee Lewis en Sun Records. In 2011 is hun debuutalbum uitgekomen.

Verder lezen

Will And The People boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Will And The People boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"