Wouter van der Goes

Wouter van der Goes
Wouter van der Goes

Biography

Wouter is geboren op 18 januari 1973 in Alkmaar. Op zijn twaalfde krijgt hij Wouter van der Goesuitgelegd hoe een mengpaneel werkt en vanaf dat moment is Wouter verloren.

Na het behalen van zijn MEAO-diploma en zijn Assurantie B, gaat Wouter aan de slag als verzekeringsmakelaar. Maar hij kan zijn hobby niet loslaten en in 1995 gaat Wouter aan de slag bij Radio 538. Hij presenteert daar diverse programma’s, waaronder Weekend Warming Up, After Dark, Peepshow en 538 Classics. De volgende uitdaging vindt Wouter bij Veronica FM en aansluitend bij Yorin FM. Hier presenteert hij samen met Gijs Staverman het programma Gijs&Wout in de middag en later Wout in de middag.

In 2004 maakt Wouter de overstap naar BNN waar hij iedere werkdag van 16.00 uur tot 18.00 uur te horen is. Met het programma Wout! brengt Wouter een leuk, fris middagprogramma op 3FM. Hij wordt hier bijgestaan door Astrid de Jong en PA Filemon Wesselink. In december 2004 laat hij zich vrijwillig opsluiten in het Glazen Huis op het Neude waar hij voor het Rode Kruis zoveel mogelijk geld probeert in de zamelen door vijf dagen niet te eten. Vanwege het grote succes van de actie is Wouter ook in 2005 in het huis, dit keer met Giel Beelen en Gerard Ekdom.

In 2006 verhuist Wouter naar Q-music. Hij draait nu alweer jaren mee bij Q-music. Je hoort Wouter elke werkdag tussen 19.00 en 21.00 uur. Op zaterdag presenteert hij de iTunes top 30, met de meest gedownloade hits via iTunes van de afgelopen week. De iTunes Top 30 hoor je elke zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Tegenwoordig draait Wouter weer bij Radio 2.

Radio-held: Frits Spits, Jeroen van Inkel, Wim van Helden en Albert Ysman.

Read further

Book Wouter van der Goes?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Wouter van der Goes is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"