Wouter van der Goes

Wouter van der Goes
Wouter van der Goes

Biografie

Wouter is geboren op 18 januari 1973 in Alkmaar. Op zijn twaalfde krijgt hij Wouter van der Goesuitgelegd hoe een mengpaneel werkt en vanaf dat moment is Wouter verloren.

Na het behalen van zijn MEAO-diploma en zijn Assurantie B, gaat Wouter aan de slag als verzekeringsmakelaar. Maar hij kan zijn hobby niet loslaten en in 1995 gaat Wouter aan de slag bij Radio 538. Hij presenteert daar diverse programma’s, waaronder Weekend Warming Up, After Dark, Peepshow en 538 Classics. De volgende uitdaging vindt Wouter bij Veronica FM en aansluitend bij Yorin FM. Hier presenteert hij samen met Gijs Staverman het programma Gijs&Wout in de middag en later Wout in de middag.

In 2004 maakt Wouter de overstap naar BNN waar hij iedere werkdag van 16.00 uur tot 18.00 uur te horen is. Met het programma Wout! brengt Wouter een leuk, fris middagprogramma op 3FM. Hij wordt hier bijgestaan door Astrid de Jong en PA Filemon Wesselink. In december 2004 laat hij zich vrijwillig opsluiten in het Glazen Huis op het Neude waar hij voor het Rode Kruis zoveel mogelijk geld probeert in de zamelen door vijf dagen niet te eten. Vanwege het grote succes van de actie is Wouter ook in 2005 in het huis, dit keer met Giel Beelen en Gerard Ekdom.

In 2006 verhuist Wouter naar Q-music. Hij draait nu alweer jaren mee bij Q-music. Je hoort Wouter elke werkdag tussen 19.00 en 21.00 uur. Op zaterdag presenteert hij de iTunes top 30, met de meest gedownloade hits via iTunes van de afgelopen week. De iTunes Top 30 hoor je elke zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Tegenwoordig draait Wouter weer bij Radio 2.

Radio-held: Frits Spits, Jeroen van Inkel, Wim van Helden en Albert Ysman.

Verder lezen

Wouter van der Goes boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Wouter van der Goes boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"